Правила на Форума

Всякакви дискусии и съобщения за проблеми, свързани с HDS-BG.INFO
Потребителски аватар
--djaro--
Собственик
Собственик
Мнения: 53
Регистриран: чет, 16 ное 2017, 13:41

Правила на Форума

Мнениеот --djaro-- » чет, 16 ное 2017, 20:36

1. Писането на кирилица е Задължително!!!
Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"!
Изключения се правят за никове и специални наименувания!

2. Заглавието Ви трябва да е точно и ясно. Заглавия от рода на "Помощ" "Предложение" "Проблем" и т.н ,НЕ се толерират!

3. Темата, която пускате трябва да бъде в правилният раздел!

4. Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)!

5. Забранява се регистрирането на повече от 1 потребителски акаунт за едно IP!

6. Забранява се писането на всяка дума с главна буква,или изцяло писането само с главни букви[caps lock] приема се като повишаване на тон!

7. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!

8. Забранени са постовете, които съдържат само offtopic, Емотикони и безмислени мнения от сорта на "Няма ли да правиш това?" , "Няма ли да изпълниш заявката?", "Само за красота ли си тук?" и други!

9. Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни!

10. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?)

11.Забранено е постването на безсмислени коментари от рода на "Яко!", "Супер!", "xaxa" ,"Добър урок, браво", Добри са браво +1, Оценки по десетобалната система 10/10 както и псевдо-модераторство (счита се за спам)

12. Забранени са потребителските имена съдържащи обидно съдържание!

13. Забранено е спаменето или цинизмите в Форума!

14.Не се допуска писането в стари или изчерпани теми, както и издигането на активни такива с излишен коментар.

15. Забранява се всякакъв вид на порнографско и расистко съдържание, както и дискриминация поради каквато и да е причина.**

16. При копиране на теми или взимане на информация от други сайтове сте длъжни да предоставите името на оригиналния автор и източника. Спазвайте правилата за разпространяване на въпросната информация, стига същата да е в границите на нормалата.*

17. Абсолютно е забранено да използвате нашите теми, коментари, идеи или каквото и да е на други места, без да предоставите източник към същите.*

18. "Сървър Админите" имат право да гласуват по кандидатурите само за съотвения сървър в който те са Админи.

19. "Сървър Админите" нямат право да гласуват по кандидатурите за Екип Банове и Гл. Модератор! Групите над "Гл. Админ" имат право да гласуват и задължително да се аргументират!


Нарушено правило се наказва по преценка на Администратор/Гл. Модератор !


Екипът на HDS-BG.INFO Запазва правото си да променя правилата по всяко време! Моля, имайте уважение и не копирайте правилата по други сайтове, без предоставен източник към същите!
Изображение

Върни се в “Правила”


cron

Влез  •  Регистрация