Как да разпознаем хаковете ?

Дискусии относно Counter-Strike 1.6.

Модератор: Екип Банове

Потребителски аватар
[T]-[0]-[6]-[K]-[0]
Потребител
Потребител
Мнения: 37
Регистриран: пон, 04 дек 2017, 11:31
Местоположение: България/гр. Стара Загора
Контакти:

Как да разпознаем хаковете ?

Мнениеот [T]-[0]-[6]-[K]-[0] » чет, 21 дек 2017, 18:14

Доста от Вас са се чудили как да разпознаят видовете хакове ето сега в тази тема ще ви обясня може и да не е толкова нужна но на някои може да им потрябва...
1. Дисаблер или така наречения Aim Hack, също така срещан и като CD HACK > Лесно се разпознава (според мен). 1: Като стреля мерника му се клати около главата на врага (ест ако е настроен на bot 1, тоест да бие глави), 2. Играча не го лови флаш (ест ако така е настроен дисаблера), 3: Мерника на хакера лепне от враг на враг, 4: Следене по стени (може някой да не е толкова глупав за да ги следи по стените, за това внимавайте). Това са . Мисля, че е лесно хващането на играч който играе с дисаблер.
2. Wall Hack ! Има доста видове Wall Hack-ове но всичките правят едно и също, внимавайте защото при уалловете е малко трудно октриването на играча който го ползва затова трябва да се внимава. 1: Следене по стените. 2: Играчът не го лови флаш (естествено ако е така настроено). 3: Доста често излизане на стрелба и то с глава (ест половината ще кажат мога да те чуя но при уалловете ти излиза направо с глава на втория - третия коршум) . Мисля, че са това, все пак внимавайте защото уалловете са най-трудните за откриване хакове.
3. Speed Hack ! Няма как да не го разпознаете просто си личи от първия убит човек. 1: По бърза скорост на вървене от другите играчи, 2: Когато стреля някой (автоматик) мерника му играе толкова много все едно играча е изпил 10 галона с вино, 3: Лепнене на мерника от играч на играч, 4: Не го лови флаш. Това е за speed hack-овете, най-лесното хващане на играч който играе със Speed. Естествено има и такъв вид спийд хак който се казва ECC и може би половината от Вас не са го чували, той пак си има спийд същите са работите като при другите спийд хакове само че при него има едно нещо което другите го нямат, то е че по време на игра (до като не умре) постояно играчът се върти във кръг (може да не сте виждали такова нещо повечето от Вас), някой ще си помислят че е номера със стрелките като натиснеш лявата и в лява страна почва но това е сравнително бързо даже веднъж като гледах такъв хакер ми стана лошо даже.
4. AimBot - с какво се отличава и разпознава.
Описание : Сега ще разясня каква е разликата между миналия и този хак. Разликата е, че при миналият хак трябва да натиснете бутонът на мишката за да убиете противниковите играчи, а при този това не е наложително. ТОЗИ хак е автоматично контролиран бот, при който вие трябва само да ходите със стрелките или мишката и хакът извършва всяко друго действие вместо вас. Единственото което се изисква от вас е да сте в удобна позиция и разстояние за стрелба и хакът щом засече някой го убива. Дай боже да не го обърквате повече. ;д
Начини за хващане : Начинът на стрелба е идентичен на SpeedHack-овете освен бързото стреляне и презареждане и затова би трябвало лесно да се разпознава. След като съм написал достатъчно в описанието вероятно ще разберете кои са тъй наречените "AimBot-ове".

5. SilentAim
Начини за хващане : Ако имате съмнения за някой играч който използва този хак трябва просто да го гледате как стреля. Повечето се стремят да стрелят само по 1-4 патрона и то ако е в такава близост, че да не се види разликата в разстоянието между мерника и главата на другия играч. И да се запомни - SilentAim-а много рядко убива другаде освен в главата.

6. SpinHack - с какво се отличава
Описание : Този хак по-принцип включва няколко хака заедно като например AimBot или Speed и не е нещо особено, но това което го различава от другите е характерното за него въртеливо движение което наподобява пумпал в горната част на тялото.


7. NoRecoil - с какво се отличава
Описание : Както се и подразбира от името му това е хак който премахва отката при стрелба на оръжията като ги прави максимално точни. В повечето случаи се ползва в комбинация с някои от Aim и Wall хаковете, но внимавайте защото е един от най-трудно забележимите когато се използва сам. За да ги разпознаете следете внимателно мерникът дали подскача при стрелба или седи на едно място.

8. Radar Hack - без да споменавам името му, да не се излъже някой да го търси, тъй като е доста полезен - с този хак на радара виждаш освен твоите съотборници къде се намират по картата, но и противниците. Доста полезен хак и трудно уловим.

9. Awp Script - пуска много по-бързо оптиката /за части от секундата/ с автоматично прицелване, но при такава скорост на пускане и прибиране на оптиката трудно се забелязва това автоматично прицелване. Също така този скрипт позволява по-бързо повторно пускане на оптиката след първия изстрел. Някои могат да объркат този скрипт с т.нар. "снимка", която правят по-добрите играчи с авп.

10. No Flashbang/Smoke - просто хакче с цел да не Ви ловят флашове и димки.

11. Shield - този хак е интересен, защото когато Ви стрелят, или не им изкарва, че са Ви хитнали, или им показва малко dmg, защото целта на хака е да не Ви вземат много hp, когато Ви стрелят, което предполагам се досещате, че Ви прави леко безсмъртни.

Урокът е редактиран от мен плюс съм добавил още видове хакове, но е писан oт: lamer4e7o

Потребителски аватар
bachkata
Сървър Админ
Сървър Админ
Мнения: 6
Регистриран: чет, 16 ное 2017, 22:40

Re: Как да разпознаем хаковете ?

Мнениеот bachkata » пет, 22 дек 2017, 19:16

Евала от мен.че си се постарал да сложиш една полезна тема,но по голямото евала е .че си каза кой я е написал 1во,аз знаех и четох с интерес до края и найстина останах очарован от признанието ти.че не си създателя и ти,докато много хора биха си преписали труда на тях.Браво!
ПАЛЕТЕ ГУМИ,НЕ ДУШАТА!

Smarfchetyyy
Потребител
Потребител
Мнения: 3
Регистриран: чет, 21 дек 2017, 02:19

Re: Как да разпознаем хаковете ?

Мнениеот Smarfchetyyy » съб, 23 дек 2017, 01:59

Урока, наистина ще е много полезен. Така, ще улесни доста работата на, Сървър Админите. А, за по-голям ефект предлагам, да се пробват, единствено и само срещу ботове. Например: Правите си сървър, след това пускате един хак от горе посочените, да кажем, ( SpinHack ) и така нагледно ще разберете, как точно действат хаковете и няма да допускате да имате погрешен бан. Едно голямо ( БРАВО ), за урока.

Потребителски аватар
Hacked
Дизайнер
Дизайнер
Мнения: 31
Регистриран: съб, 23 дек 2017, 09:19

Re: Как да разпознаем хаковете ?

Мнениеот Hacked » пон, 25 дек 2017, 13:34

Урока си е много полезен за Сървър Админите. Браво!
Изображение

Потребителски аватар
rozzata
Сървър Админ
Сървър Админ
Мнения: 24
Регистриран: нед, 03 дек 2017, 22:15
Местоположение: Пловдив

Re: Как да разпознаем хаковете ?

Мнениеот rozzata » ср, 27 дек 2017, 10:31

Хубава темичка, браво


Върни се в “Counter Strike 1.6”


cron

Влез  •  Регистрация